compass bilboard.jpg

moto_cf82a.jpg

După ce în această săptămână o femeie a murit la locul de muncă în Ghimbav, un alt accident de muncă s-a produs în orașul Brașov. Un bărbat în vârstă de 64 de ani a ajuns la spital cu leziuni la o mână după ce a fost lovit de un motostivuitor. 

Polițiștii brașoveni, efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”, „nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” și „vătămare corporală din culpă”.

În fapt, la data de 11 februarie a.c., un bărbat, în vârstă de 64 ani, a fost accidentat de un motostivuitor, fiind rănit în zona unuia dintre membrele inferioare.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Bărbatul a fost preluat de către echipajul medical sosit la fața locului și transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Cu privire la acest incident au fost înștiințați reprezentanți ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Brașov.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

sursa foto: captura youtube