compass bilboard.jpg

1dbecded-3839-4d5f-9aa1-d117a8695c66_cd937_36401.jpg

Un accident rutier în urma căruia un bărbat în vârstă de 40 de ani care conducea o motocicletă a ajuns la spital s-a produs duminică, aproape de miezul nopții pe DN 1 în județul Brașov, între Perșani și Șercaia. 

Victima a ajuns la spitalul județean de urgență Brașov cu multiple traumatisme, iar polițiștii au început să cerceteze împrejurările în care s-a produs accidentul. 

Astfel, oamenii legii au aflat că bărbatul care a pierdut controlul direcției de deplasare și a căzut cu motocicleta pe DN 1, era sub influența băuturilor alcoolice. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

”La data de 02 februarie a.c., în jurul orei 23,00, pe DN 1, la km. 215+100 m, a avut loc un accident rutier. În fapt, un bărbat în vârstă de 41 ani care conducea o motocicleta dinspre Sibiu spre Brasov, a pierdut controlul asupra directiei de deplasare, părăsind partea carosabila.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporala a conducătorului auto, care a fost transportat la spital pt ingrijiri medicale de specialitate.

La testarea acestuia din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,88 mg/l alcool pur.

ercetarile sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.” a transmis IPJ Brașov cu privire la accidentul de azi noapte.

sursa foto: ISU Brașov