compass bilboard.jpg

NjMyYjE5OTA5ZGU4YjU5NTZhZDJmZGMyZDQwYWZhNA.thumb_0da7d.jpg

Operațiune de amploare a polițiștilor din vestul țării, sâmbătă după-amiază. Aceștia au descins într-o localitate din apropierea Timișoarei unde aveau informații că era stabilit un bărbat din Belgia căutat în toată lumea pentru omor și trafic de droguri. În locuință, oamenii legii au găsit-o și pe iubita bărbatului care avea și ea, la rândul ei, mandat de urmărire internațională pentru aceleași fapte. La percheziții, polițiștii au găsit și un pistol de tip revolver.

Aurora Voicilă, purtător de cuvânt al IPJ Timiș, a precizat la Digi24 că operațiunea forțelor de ordine în localitatea Peciu Nou din jud. Timiș a fost demarată sâmbătă, în jurul orei 16:00.

Bărbatul are 64 de ani, iar femeia de 43 de ani, ambii sunt cetățeni belgieni și erau cercetați pentru omor. Autoritățile belgiene au emis pe numele lor mandate europene de arestare.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Cei doi erau cunoscuți ca fiind înarmați și violenți. Asupra bărbatului a fost găsită, în momentul reținerii, o armă de foc”, a declarat Aurora Voicilă. Pistolul găsit asupra bărbatului este un revolver de calibru 22 mm. „Au fost înarmați și destul de violenți, dar polițiștii au reușit să-i imobilizeze”, a precizat reprezentanta IPJ Timiș.

Cei doi belgieni vor fi audiați la sediul Inspectoratului Județean de Poliție, apoi vor prezentați Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara pentru derularea procedurii de predare către autoritățile belgiene.

sursa: digi24.ro