compass bilboard.jpg

p_333599_640x420-00-85_1c5ba.jpg

Zilele trecute polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Brașov au emis ordin de protecție provizoriu față de un bărbat în vârstă de 56 ani din municipiul Brașov.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, la data de 14 ianuarie, în jurul orei 14,30, pe fondul unui conflict spontan, bărbatul în cauză ar fi agresat-o fizic pe soția sa, în timp ce se aflau la locuința comună din municipiul Brașov.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile, prin care bărbatului i s-a interzis să se apropie la mai puțin de 200 metri de soția sa. De asemenea, a fost dispusă evacuarea temporară a acestuia din locuința situată în municipiul Brașov.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “violență în familie”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

sursa foto: 9am.ro