compass bilboard.jpg

rucsac-bani_2366b.jpg

Polițiștii locali din Făgăraș au reușit într-un timp foarte scurt să împiedice producerea unei fapte penale și totodată să restituie un rucsac uitat într-o benzinărie din Făgăraș de către o femeie din Focșani aflată în tranzit. 

Pe lângă acte, carduri și obiecte personale, femeia avea în rucsac și o importantă sumă de bani. 

Comunicatul Poliției Locale Făgăraș

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La data de 10.01.2020, in jurul orelor 22:40 am fost sesizati prin dispeceratul Politiei Locale Fagaras, de catre o cetateanca cu domiciliul in localitatea Focsani care sesiseaza faptul ca aflandu-se in tranzit prin localitatea noastra a oprit in statia OMV Fagaras in jurul orelor 21:20 pentru mici cumparaturi.

La plecare aceasta uitandu-si un rucsac de dama in care avea mai multe documente(carte de identitate, pasaport, permis de conducere, carduri bancare) precum si o importanta suma de bani (aprox. 3200 euro).

Ne-am deplasat in statia OMV unde am gasit rucsacul, ridicandu-l pe baza de proces verbal, am anuntat telefonic persoana careia ii apartineau bunurile pentru a se prezenta la sediul Politiei Locale Fagaras pentru a putea intra in posesia acestora.

In jurul orei 01: 30 persoana sa prezenta la sediul Politiei Locale Fagaras unde i-au fost restituite toate bunurile, multumindu-ne pentru promtitudinea si ajutorul acordat.