compass bilboard.jpg

IMG-20190729-WA0004_f5fb2.jpg

Duminică polițiști din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș au reținut pe o perioadă de 24 de ore un bărbat, în vârstă de 30 ani din localitatea Viștea.

În jurul orei 16.35, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș au fost sesizați prin apelul unic 112 cu privire la faptul că pe str. Nicolae Bălcescu din municipiul Făgăraș a avut loc un accident rutier soldat cu victimă.

În fapt, în jurul orei 16.30, un conducător auto, în vârstă de 30 ani, care conducea un autovehicul pe strada Nicolae Bălcescu din municipiul Făgăraș, a intrat în coliziune cu un alt autovehicul, condus de o femeie, în vârstă de 28 ani.   

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În urma impactului, a rezultat o victimă, conducătoarea auto, care a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

După producerea coliziunii, conducătorul auto, în vârstă de 30 ani, a părăsit locul producerii accidentului, fiind identificat la scurt timp, de către polițiști, pe raza localității Bucium.

Procedându-se la testarea din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0.53 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, efectuându-se verificări în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale autovehiculului condus, cadrele de poliție au constatat faptul că, bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „vătămare coporală din culpă”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului” și „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

sursa foto: realitateadebrasov.net