compass bilboard.jpg

DSC_0004_835ef.jpg

Duminică în jurul orei 18,00 polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Hoghiz au fost sesizați cu privire la faptul că doi minori în vârstă de 14 ani din satul Bogata Olteana, comuna Hoghiz, au plecat în sat la joacă și nu au mai revenit.

UPDATE: Potrivit ultimelor informații cu privire la acest caz, se pare că adolescentul găsit în albia râului Olt a decedat în jurul orei 06.00 la spital. 

Știre inițială

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Echipe operative formate din polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov-Secția 6 Poliție Rurală Hoghiz, Serviciul de Investigații Criminale, Serviciul de Ordine Publică,Poliția municipiului Făgăraș, Secția 3 Politie Rurala Voila, Serviciul Criminalistic, efective din cadrul ISU Brașov, jandarmi din Grupării Mobile de Jandarmi Brașov și din cadrul IJJ Brașov si echipaje SMURD, precum și voluntari au fost mobilizate. 

S-au format echipe și s-au desfășurat activități de căutare pe raza localității Bogata, a localităților învecinate, precum și pe cursurile de apa a râului Bogata și a râului Olt.

În jurul orelor 22.00, unul dintre cei doi minori a fost găsit în albia râului Olt, acesta fiind preluat de un echipaj medical și transportat la spital.

În continuare se efectuează verificări și investigații în vederea identificării celui de-al doilea minor.

sursa foto: glasul-hd.ro