compass bilboard.jpg

imbratisare-pe-strada-465x390_c3039.jpg

Joi, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș au reținut pe o perioadă de 24 de ore, un bărbat în vârstă de 41 ani din municipiul Făgăraș.

În fapt, un bărbat în vârstă de 74 ani din municipiul Făgăraș sesizat polițiștii cu privire la faptul că, în timp ce se afla în zona unei piețe agroalimentare din municipiul Făgăraș, ar fi fost îmbrățișat, în semn de salut, de către o persoană necunoscută, care i-ar fi sustras portofelul pe care-l avea asupra sa.

Poliția Brașov atrage atenția asupra unei noi metode de furt. Cum rămâi fără bani când ești îmbrățișat pe stradă

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În urma activităților investigativ-operative efectuate, polițiștii au identificat autorul faptei, iar în baza probatoriului administrat, acesta a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al  Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”furt”, dosar instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Pentru a evita să deveniți victime ale unor astfel de infracțiuni, Poliția Brașov vă recomandă următoarele::

Dacă aveți bani asupra dumneavoastră, tineți-i într-un loc greu accesibil.

Evitați să  ţineţi portofelul/ telefonul mobil/ banii  în buzunarul de la spate al pantalonilor şi nu vă etalaţi în mod ostentativ banii.

Evitaţi pe cât posibil zonele aglomerate. Atunci când staţi la rând, nu vă înghesuiţi şi nu permiteţi să fiţi înghesuit.

Dacă în aglomeraţie vă simţiţi înconjuraţi de persoane dubioase, căutaţi să vă schimbaţi locul.

Fiți circumspecți atunci când o persoană necunoscută se apropie prea mult de dvs, pretinzând că este o veche cunnoștință și insistă să vă îmbrățișeze!