compass bilboard.jpg

incendiu_casă_noaptea_55a1f.jpg

Un incendiu care a izbucnit azi noapte în municipiul Codlea, în jurul orei 00.45 a lăsat 20 de imobile fără energie electrică. 

UPDATE: Potrivit ISU Brașov, la fața locului au intervenit în total patru autospeciale pentru stingerea focului, iar după o luptă cu flăcările care a durat aproximativ două ore, incendiul a fost lichidat. Pe toată durata intervenției salvatorilor brașoveni, la fața locului a intervenit și o echipă Electrica, solicitată pentru întreruperea alimentării cu energie electrică. 

În total au ars două camere. Nu au fost înregistrate victime. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cauza probabilă a incendiului se pare că este o acțiune intenționată. Vom reveni cu amănunte. 

Știre inițială

Potrivit IPJ Brașov, focul a izbucnit la o locuință, însă din fericire au fost înregistrate doar pagube materiale. Totodată flăcările au afectat și rețeaua de distribuție a energiei electrice. 

În total 20 de locuințe au rămas azi noapte fără curent electric. 

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru distrugere, cercetările fiind coordonate de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov. 

Potrivit unor surse judiciare, se pare că incendiul ar fi fost provocat de o persoană rău intenționată. În momentul de față se fac cercetări și audieri în cadrul dosarului instrumentat de parchet. 

Vom reveni cu detalii!