compass bilboard.jpg

accident-milea_199e3.jpeg

La data de 26 noiembrie, în jurul orei 11.30, un conducător auto, în vârstă de 35 ani, care conducea un autovehicul pe strada Avram Iancu din Brașov, ajungând la intersecția cu strada Nicopole, nu a respectat semnificația culorii roșu a semaforului electric aflat în funcțiune, moment în care a intrat în coliziune cu un alt autoturism.

Polițiști din cadrul Biroului Rutier Brașov au procedat la testarea conducătorilor auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, în cazul primului conducător auto rezultatul a fost 0.14 mg/l alcool pur.

Verificând documentele personale și ale autovehiculului condus, cadrele de poliție au constatat faptul că permisul de conducere al bărbatul în vârstă de 35 ani, este anulat, neavând dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

sursa foto: oradesibiu.ro