compass bilboard.jpg

video-masina_89bbe.jpg

În conformitate cu "Protocolul de cooperare în domeniul siguranței rutiere" încheiat între IGPR si Regia Autonoma - Registrul Auto Roman și în baza graficului comun de control vineri în intervalul orar 08-16, pe strada Zaharia Stancu din municipiul Brasov, politistii rutieri din cadrul I.P.J. Brasov împreună cu reprezentanți R.A.R. Brasov, au desfășurat o actiune pe linia verificării stării tehnice a autovehiculelor din trafic.

În cadrul activităților au fost controlate 10 autovehicule, fiind sanctionati contraventional 5 conducatori auto, carora le-au fost aplicate în total 10 sanctiuni, în valoare totală de aproximativ 1.600 lei.

Dintre cele 10 sancțiuni, 7 au fost aplicate pentru constatarea unor defecțiuni tehnice, 1 pt permis expirat, 1 pt lipsa asigurării obligatorie R.C.A. si 1 pt lipsa stingătorului din dotarea autovehiculului. Tuturor celor 5 conducători sanctionati, li s-au reținut certificatele de înmatriculare ale autovehiculelor conduse.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

De asemenea, au fost retinute două permise de conducere, unul pentru valabilitate expirată și unul, în vederea suspendării dreptului de a conduce pe o perioada de 90 zile, pentru conducerea autovehiculului cu deficiente periculoase la mecanismul de directie, întrucât defecțiunea ar fi putut afecta siguranța circulației, prin punea în pericol a vieții si integrității corporale a persoanelor sau prin aducerea de prejudicii proprietății publice ori private.