compass bilboard.jpg

braconaj-4_226f6.jpg

La data de 18 octombrie,  în jurul orelor 11.00 polițiști din cadrul Serviciului, Arme, Explozibili și Substanțe Periculoase Brașov și Serviciului de Investigații Criminale Brașov, cu sprijinul polițiștilor din cadrul I.P.J. Alba, au surprins, în flagrant, un bărbat în vârstă de 42 ani din localitatea Vulcan, jud. Brașov care desfășura activități de vânătoare, fără a deține permis de vânătoare și fără a fi înscris în autorizația de vânătoare colectivă.

Acesta era însoțit în fondul de vânătoare de 7 câini de vânătoare, folosiți la goana vânatului.

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au stabiliot faptul că bărbatul în cauză, a încălcat pedeapsa compementară dispusă printr-o sentință penală de către Judecătoria Brașov, în sensul că a organizat și participat la activități de vânătoare, cu cetățeni străini, pe fondul de vînătoare Alba, acesta nefiind posesor de permis de vânătoare.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Polițiștii au probat activitatea infracțională a suspectului, iar în data de 18 octombrie a.c., au efectuat două percheziții domiciliare la locuințele acestuia, în urma cărora au fost identificate și ridicate două trofee de cerb comun, trei trofee de cerb lopătar, un trofeu de mistreț și un pat de pușcă.

În cauză s-a dispus reținerea bărbatului  pentru 24 de ore și introducerea lui în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al  I.P.J. Brașov, acesta fiind cercetat în cadrul unui dosar penal instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”neexecutarea sancțiunilor penale” și ”braconaj-vânătoarea practicată de persoane care nu posedă permis de vânătoare”.