compass bilboard.jpg

APH_9925_res_70159.jpg

Strada Nicolae Titulescu va fi închisă complet, pe segmentul dintre străzile Dorobanților și N.D. Cocea, în perioada 22 octombrie – 3 noiembrie. Restricția este necesară pentru o lucrare de anvergură desfășurată de Compania Apa, care vizează schimbarea a aproximativ 4.000 de metri de conducte magistrale în zonă.

Lucrarea va continua pe alte patru segmente, în mai multe etape, către Calea București, fiind programată până pe 22 decembrie.

În urma unei discuții pe care primarul Brașovului a avut-o ieri cu toate instituțiile implicate (Compania Apa, Poliția Municipiului Brașov, Poliția Locală, firma care realizează lucrările), au fost stabilite o serie de măsuri ce urmează a fi luate pentru buna desfășurare a lucrărilor și pentru a reduce la minimum disconfortul creat participanților la trafic, precum și un plan de comunicare și informare a cetățenilor, care să știe din timp stadiul lucrărilor și zona restricționată, precum și căile de ocolire.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pe toată durata lucrărilor (până în luna decembrie), accesul în strada Nicolae Titulescu, pe sensul de mers către Calea București, va fi interzis, urmând ca circulația în ambele sensuri să fie restabilită pe măsură de lucrările avansează către Calea București, între Patria și zona de șantier.

Strada N.D. Cocea va avea, tot de marți, sens dublu de circulație, acesta urmând să fie păstrat și ulterior finalizării lucrărilor.

Oprirea – deci, evident, și parcarea – autovehiculelor va fi interzisă nu numai pe strada Nicolae Titulescu, ci și pe străzile adiacente. Reprezentanții Poliției atrag atenția că respectarea acestei reguli va fi monitorizată atent și sancționată.