Marian Godină îl deființează pe șeful IPJ Brașov: ”domnule Flucuș, pentru mine nu mai însemnați nimic. Mi-e și jenă să vă mai văd!”

Marian Godină intervine în scandalul provocat în urma unui incident minor în traficul din Brașov, dintre o polițistă și o ziaristă din presa locală. El îl acuză pe șeful IJP Brașov că a luat partea ziaristei, care a făcut scandal, deși era vinovată de producerea accidentului în egală măsură cu subalterna sa.

Postarea integrală a lui Marian Godină pe pagina sa de Facebook:

O polițistă de la Biroul Rutier Brașov căuta loc de parcare în apropierea sediului Poliției. Era îmbrăcată civil. După ce a parcat, fiind foarte aproape de poarta unui imobil, a dat ușor cu spatele.
In același timp, doamna Onelia Pescaru, jurnalistă pt cine nu o știe foarte bine (pt mine nu e jurnalistă) efectua manevra de întoarcere.
Mașinile celor două s-au tamponat ușor.
Colega mea a coborât din mașină, în țipetele „doamnei” care îi explica că mica zgârietură o va costa 5000 de euro, având o mașină scumpă, nu ca toți săracii. Cunoscătorii știu oricum f bine și de unde e mașina aia.
Colega e de acord să facă amiabil, dar jurnalista îi spune că are o emisiune în direct, întrebând-o dacă știe ce înseamnă asta.
Hooo, micuță Oprah, că nu te știe lumea așa cum ai tu impresia, chiar dacă te lăudai aseară că mizeria ta de postare are 40k de vizualizări „peste noapte”.
Revenind, cele două fac schim de nr de telefon, urmând să se audă.
Colega mea nu pomenește nimic despre faptul că ar fi polițistă. Foarte bine! Alții ar fi zis asta, însă ea, deși a absolvit școala de poliție de abia 2 săptămâni nu a zis nimic, știind că nu e mai presus de lege.
În jurul orei 17, doamna jurnalist a sunat-o pe colega mea și i-a zis că a terminat treaba și să se vadă. Deci a considerat că doar ea are treabă și că lumea e la cheremul ei. Colega mea era la ora aia la serviciu, în uniformă.
S-au întâlnit, iar când jurnalista a văzut-o în uniformă, a început circul.
Pentru a nu lăsa loc de interpretări și să nu spună că vreun agent de poliție ar fi părtinitor, tamponarea a fost soluționată de un ofițer de poliție de la Serviciul Rutier. Acesta a constatat ce ar fi constatat orice polițist rutier din România și anume, că ambele conducătoare auto au încălcat o regulă de circulație, polițista nu s-a asigurat la mersul înapoi, jurnalista nu s-a asigurat la manevra de întoarcere. Nimic mai corect. Ambele au fost sancționate.
Despre tam-tamul facut pe parcursul încheierii actelor nu mai zic.
Ajunge doamna jurnalist seara acasă și, fiind și psiholog, se gândește să își deschidă sufletul, după cum i se numește emisiunea și să facă o postare.
Și pune doamna o poză cu polițista, îi scrie numele si o face în toate felurile. Zice că ea a fost scoasă vinovată, fără să spună că și polițista a fost vinovată. Pozează în victimă și continuă cu jignirile la adresa polițistei. Îsi distribuie postarea pe mai multe grupuri, avidă după reclamă și victimizare. Comentariile naivilor nu se lasă așteptate și polițista de doar 2 săptămâni e jignită la scenă deschisă.
Am văzut postarea aseară târziu și nu am crezut o boabă, cunoscând specimenul jurnalistic cu tot cu istoric.
Azi dimineață am sunat-o pe colegă. Nu o cunoșteam. Am sunat-o din mașină, de pe drum, astfel că și soția mea a auzit discuția.
Dacă la inceput era cât de cât coerentă, pe parcurs ce povestea a inceput să plângă spunând că n-a dormit toată noaptea.
I-am zis să stea liniștită, că toată lumea o cunoaște pe acea femeie, inclusiv șefii.
Acum, spre seară, văd pe profilul jurnalistei o nouă postare, cu poza chestorului Flucuș, seful IPJ Brașov. Îmi zic…stai că l-a luat și pe inspectorul șef în colimator…când citesc…ce aflu???? Că domnul chestor o căuta azi să vorbească cu ea, fiind în asentiment și cerându-și scuze „pentru disconfortul creat”.
Am zis că nu văd bine!!! Poftim??
Am sunat-o din nou pe colegă și am întrebat-o ce s-a întâmplat. Mi-a zis că a fost chemată la conducere și i s-a explicat că nu a procedat bine. Și că, desigur, va fi verificată de Controlul Intern. Pentru că era ingrozită și repeta că va fi dată afară, am mers la ea acasă cu soția mea. E singură în Brașov, nu are pe nimeni. Și, din păcate, șeful ei îi spune că a greșit, în timp ce același șef își cere scuze de la cea care a făcut-o praf psihic pe subalterna sa.
Din acest moment, domnule Flucuș, pentru mine nu mai însemnați nimic. Mi-e și jenă să vă mai văd! Ați ajuns să vă cereți scuze de la agresor, certând victima.
Vă dau un sfat, când vă mai cereti scuze de la astfel de persoane, faceți-o măcar în nume personal, nu în numele Poliției Brașov, pentru că din Poliția Brașov fac parte și eu, iar eu nu am să-mi cer scuze vreodată de la una care îmi face o colegă în toate felurile folosindu-se de minicuni abjecte și lăudându-se apoi cu ratingul.
Mi-e rușine mie de rușinea dumneavoastră!
Rușine să vă fie, domnule chestor Flucuș!
Iar ție, Francesca, așa cum ti-am promis, nu ești singură, iar eu nu vorbesc aiurea când zic ceva, te asigur că eu nu dau înapoi și că nu vei păți nimic!

72383713_2516957948534287_2697013460708884480_n_a9277.jpg

72561474_2516957851867630_8218263240489041920_n_ec035.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

RECOMANDĂRI

Angajat SC Coral Impex SRL efectuează tratamente fitosanitare

Tratamente fitosanitare la arbori, în Brașov, în perioada următoare. Anunțul Coral...

Societatea Coral Impex anunță că, în perioada 28-29 martie, vor fi efectuate tratamente fitosanitare pentru combaterea bolilor și dăunătorilor la arbori în municipiul Brașov „În...
angajat SC Coral Impex SRL deratizare Brasov

Încep acțiunile de deratizare în Brașov. Anunțul Coral Impex

Societatea Coral Impex anunță demararea acțiunilor de deratizare pe domeniul public și privat din municipiul Brașov. Acestea vor avea loc în perioada 20-29 martie,...
coral-impex

Tratamente fitosanitare pentru combaterea bolilor și dăunătorilor la arbori, în Brașov....

Societatea Coral Impex anunță efectuarea unor tratamente fitosanitare la arbori pentru combaterea bolilor și dăunătorilor care vor avea loc în perioada următoare, în Brașov. Acțiunea...

La Cocoș deschide al patrulea supermarket, în Brașov

Supermarket La Cocoș, lanțul de magazine născut la Ploiești, se extinde și va deschide al patrulea magazin în Brașov. Anul trecut, supermarket La Cocoș...
algabeth

Piatra Naturală: Fundamentul Sustenabilității în Construcții

Într-o lume aflată în continuă căutare de soluții durabile, piatra naturală se reafirmă ca fiind nu doar cel mai vechi, dar și unul dintre...
parccuri noi brasov

Două noi parcuri vor fi amenajate în Brașov

Primarul Allen Coliban va prezenta Consiliului Local indicatorii tehnico-economici pentru parcurile de pe strada Lânii și Cetățuie Unul dintre obiectivele Municipalității este acela de a...
sala de operatii

Spitalul Judeţean Brașov efectuează doar operaţii de urgenţă în următoarea săptămână

La Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Braşov nu se vor mai efectua intervenţii chirurgicale timp de o săptămână, decât în caz de urgenţe,...
elevi scoala

Brașov: Din acest an, elevii din unitățile de învățământ în care...

La ultima procedură de închiriere a unui spațiu pentru relocarea temporară a activității școlare, primăria a primit două oferte, dintre care una a fost...