compass bilboard.jpg

rapire-de-pe-strada-e1570527968152_4e412.jpg

O tânără de 26 de ani a fost luată de pe o stradă din Corabia, urcată cu forţa într-o maşină şi dusă în Caracal. Doi bărbaţi au fost reţinuţi în acest caz şi vor fi prezentaţi, marţi, parchetului cu propunere de arestare preventivă.

Un bărbat din Corabia a sunat luni la 112 şi a anunţat că sora lui, de 26 de ani, a fost luată cu forţa de pe strada C.A. Rosetti şi urcată într-o maşină argintie, care a plecat într-o direcţie necunoscută.

Poliţiştii din Olt au declanşat operaţiunile de căutare a tinerei și au depistat un bărbat de 49 de ani care conducea în Caracal maşina folosită la răpirea tinerei, scrie Mediafax.ro.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat tânăra şi pe cel de-al doilea bărbat, în vârstă de 25 de ani.

„Din primele cercetări, a reieşit faptul că doi bărbaţi, de 25 de ani, şi, respectiv, 49 de ani, ar fi constrâns-o pe tânăra respectivă să urce în maşină, după care au transportat-o pe aceasta în municipiul Caracal”, se arată în comunicatul IPJ Olt.

Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar marţi vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia.

Despre autor
Author: Georgiana Kelemen
editor
Din 2013, face parte din echipa Observatorulph.ro și este editor de știri pe domeniile de larg interes. Din 2019, este și editor al Observatorulbv.ro.
De același autor