compass bilboard.jpg

agerpres_8158909_0c99e.jpeg

Luni, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Brașov au emis ordin de protecție provizoriu față de un bărbat din municipiul Brașov, județul Brașov.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, cadrele de poliție au stabilit faptul că la data de 07 octombrie 2019, în jurul orei 23.00, bărbatul ar fi agresat-o fizic și i-ar fi adresat injurii fiicei sale, pe fondul consumului de alcool și a unor discuții contradictorii cu soția sa, în timp ce se aflau la domiciliul comun din mun. Brașov, jud. Brașov.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că există risc iminent, cadrele de poliție au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbatul în cauză, dispunându-se, totodată, păstrarea unei distanțe de 50 metri față de persoana vătămată și mama acesteia.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Polițiștii au întocmit dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violență în familie”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.