compass bilboard.jpg

spargere-locuinta_64edb.jpg

Lucrători din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș au reținut pentru 24 de ore, un bărbat în vârstă de 27 ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de ”furt calificat” și ”tentativă la furt calificat”.

Cu ocazia cercetărilor și investigațiilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, bărbatul în cauză, ar fi pătruns prin escaladarea gardului în curtea unui imobil situat în municipiul Făgăraș și ulterior, ar fi intrat în interiorul locuinței, printr-o fereastră deschisă situată la parter, de unde a încercat să sustragă bunuri, fără  a reuși acest lucru.

De asemenea, din cercetări a reieșit faptul că același bărbat, la data de 07 septembrie 2019, în jurul orei 21.30, ar fi pătruns prin escaladare și efracție, într-un apartament din municipiul Făgăraș, de unde a sustras o sumă de bani.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În urma activităților investigativ-operative și de cercetare la fața locului, lucrătorii Biroului de Investigații Criminale Făgăraș, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Biroului Criminalistic Făgăraș, au identificat și depistat autorul faptelor, acesta fiind un bărbat de 27 ani din municipiul Făgăraș, județul Brașov.

În baza probatoriului administrat, suspectul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă  al  I.P.J. Brașov, iar ulterior, instanța a dispus măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 zile.

Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în  care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

sursa foto: bucurestiul.info