compass bilboard.jpg

download_2dd8c.jpg

Polițiști din cadrul Biroului Rutier Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.

În fapt, un bărbat, în vârstă de 34 ani, care a condus un autoturism pe str. Alexandru Vlahuță din mun. Brașov, a intrat în coliziune față-spate cu un alt auto, în urma impactului rezultând doar pagube materiale.

Cu ocazia verificărilor efectuate, cadrele de poliție au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Conducătorul auto a refuzat să se supună testării cu aparatul etilotest și, totodată, fiind condus la o unitate medicală, a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Acesta a fost reținut pentru  24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov, iar ulterior, instanța a dispus măsura arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

sursa foto: cars.ro