compass bilboard.jpg

22avarie-electrica_10393.jpg

În cursul dimineții de miercuri, 14.08.2019, ora 07:00, în stația FSR din orașul Râșnov, județul Brașov, s-a produs o defecțiune la două cabluri de 20kV si s-au început imediat manevrele în vederea depistării și izolării acesteia.

 

Au rămas nealimentați un număr de 950 de utilizatori din cartierul 1, străzile Eroilor, Mihai Eminescu, I.L.Caragiale și din cartierul Valea Cărbunării, strada Predealului. 

La ora 08:17, în cadrul manevrelor de depistare și izolare a defectului initial, au fost constatate și alte defecte apărute ulterior. În intervalul orar 08:30 – 08:40 a fost identificat și izolat defectul depistat în prima fază, în Punctul de Transformare nr. 39.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

 

Formația de exploatare de la punctul de lucru Râșnov s-a mobilizat pentru a realimenta toți consumatorii aferenți transformatorului afectat, iar în paralel, formația de defectoscopie și reparații cabluri s-a mobilizat pentru repararea defectului depistat în prima fază.

 

Firma care trebuia să efectueze săpăturile pentru repararea cablurilor defecte a fost anunțată in timp util, însă a sosit la fața locului mult mai târziu, în jurul orei 13:30, formația prezentată pentru săpături neavand utilaje si echipamente corespunzătoare unei lucrari de o asemenea amploare.

La ora 15:00 a fost admisă la lucrări formația de reparații cabluri, ca urmare a întârzierii lucrărilor de săpătură.

La ora 19:29 s-a restabilit alimentarea cu energie electrică a locurilor de consum aferente.

 

Prioritatea a reprezentat-o realimentarea în cel mai scurt timp posibil a consumatorilor

afectați.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și asigurăm toți utilizatorii că SDEE Transilvania Sud depune constant eforturi pentru remedierea într-un mod cât mai eficient a problemelor apărute în distribuţia energiei electrice.

 

Sursa: Comunicatul de presă al FDEE

Contactează Redacția Observatorulbv.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook