compass bilboard.jpg

batuta_fe463.jpg

Marți, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Brașov au emis ordin de protecție provizoriu, față de un bărbat în vârstă de 43 ani din județul Brașov.

 

Cu ocazia cercetărilor efecuate, polițiști au stabilit faptul că, în aceeași zi, în jurul orelor 20,00,  pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a unui conflict spontan, bărbatul ar fi agresat-o fizic pe concubina sa, aplicându-i lovituri cu pumnii la nivelul abdomenului și capului.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că există risc iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbatul în cauză, dispunându-se evacuarea temporară din locuința situată în mun. Brașov și păstrarea unei distanțe minime față de persoana vătămată. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

 

De asemenea, a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunili de „violența în familie”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

 

sursa foto: brasovtv.com

Contactează Redacția Observatorulbv.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook