compass bilboard.jpg

646x404_1_f7379.jpg

Ancheta de la Caracal se complică. Mai multe femei s-au plâns că au fost victimele lui Gheorghe Dincă, iar acesta ar fi recunoscut şi că a agresat, de-a lungul vieţii, mai multe femei. În plus, curtea presupusului criminal din Caracal ascunde o groapă imensă. Criminaliştii au găsit tone de materiale de construcţie, amestecate cu haine şi obiecte, posibile probe.

 

Descoperirea a fost făcută sub ochii lui Gheorghe Dincă care, aşezat la umbră, le-a dat toată ziua indicaţii poliţiştilor.

"Au săpat 4 metri şi tot sunt gunoaie, sunt straturi peste straturi de deșeuri și gunoaie. Sunt tancuri de bitum, de smoală, spărtură de astfalt, e o nebunie ce este acolo! Eu cred că trecem de toamnă şi nu vor putea să sorteze groapă ăstuia de gunoi de aici", a declarat Tonel Pop, avocatul familiei Luizei​., citat de Observator.tv.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

 

Criminaliştii care au săpat în curtea lui Gheorghe Dincă nu se aşteptau să descopere sub pământ o groapă imensă. Ca să ajungă la ea, au scos vegetaţia şi copacii. Au cărat remorci întregi de deşeuri şi au luat la mână sute de obiecte.

 

Ulterior se va scana curtea cu un dispozitiv special la o adâncime de 4 metri. "Un georadar cu unde electromagnetice care poate detecta chiar şi obiectele ascunse în pereţii casei, sub pământ ori sub beton. În cel mult o oră se obţine o hartă 3D a zonei scanate. Practic, semnalele receptate sunt vizualizate pe o înregistrare grafică ce recompune formă şi dimensiunea obiectului sau corpului identificat. Odată făcut 3D-ul, găseşti cam tot ce e ascuns dedesubt, aproape tot. Dacă am avea o persoană îngropată am putea să vedem conturul. Am putea să vedem conturul locului unde este îngropată", explică Filip Onescu, expert geofizică, pentru Observator.tv.

Curtea de pe strada Craiovei din Caracal este răscolită la indicaţiile lui Gheorghe Dincă, care are o atitudine de VIP, spune avocatul familiei Luizei.

Contactează Redacția Observatorulbv.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook