compass bilboard.jpg

WhatsApp_Image_2019-08-13_at_21.07.20_cad9d.jpeg

Astăzi se împlinesc patru zile de când sute de turiști sunt blocați în insula grecească Samothraki, acolo unde din cauza unor probleme tehnice, ferry-boat-urile nu au mai circulat.

 

Jurnalistul Observatorulph.ro, Liliana Maxim Minculescu, aflată printre turiștii blocați pe insulă, susține că oamenii au ajuns la capătul răbdării și au existat chiar și incidente.

”Ambasada nu a mai dat niciun semn de viață. Situația care ne-a deranjat cel mai mult este ceea ce s-a întâmplat în secția de poliție de aici.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

 

Doi români au mers ca sa întrebe despre mult așteptatul ferry-boat, care nu mai apare de 4 zile. Nici de partea romanilor, nici din partea polițiștilor tonul nu a fost tocmai diplomat.

 

Unul dintre romani a fost atins de un polițist în momentul în care ieșea din secție. Românul i-a spus: ”don’t touch me” – n.r. – ”nu mă atinge”. Polițistul respectiv am înțeles că era căpitanul”, a povestit Liliana Maxim Minculescu, jurnalista Observatorulph.ro aflată printre sutele de turiști care așteaptă de patru zile să-și încheie vacanța în insula Samothraki.

Citește continuarea pe Observatorulph.ro

Contactează Redacția Observatorulbv.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook