compass bilboard.jpg

diicot_05660000_6b56e.jpg

În această dimineață, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Brașov efectuează 13 percheziţii domiciliare și pun în aplicare 4 mandate de aducere, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de camătă, șantaj și înșelăciune.

 

La data de 13 august a.c., poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brașov, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, efectuează 13 percheziții domiciliare pe raza municipiului Săcele, județul Brașov, la locuințele persoanelor implicate și/sau la imobilele unde există informații că s-ar afla obiecte sau înscrisuri ce au legătură cu infracțiunile cercetate.

Polițiștii vor conduce la audieri un număr de patru persoane, urmând a fi propuse măsuri legale prin unitatea de parchet competentă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

 

Alături de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov,  la  acțiune participă jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Brașov, precum și polițiști din cadrul Direcției Operațiuni Speciale.

 

 sursa foto: romaniatv.net

Contactează Redacția Observatorulbv.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook