compass bilboard.jpg

Cum-activezi-funcția-SOS-pe-telefonul-tău-și-al-copilului-tău.-Dacă-se-întâmplă-ceva-tu-vei-fi-anunțat-primul-640x500_04e4e_32de4.jpg

Telefoanele noastre inteligente, mici computere, de fapt, au o multitudine de funcții pe care mulți dintre noi nu le cunoaștem. Este utilă pentru telefoanele copiilor și nu numai. Puțini știu că există o setare în telefon care îți permite să dai către câteva numere prestabilite un mesaj de SOS. Se poate face prin simpla apăsare a butonului de pornire de 3 – 5 ori, în funcție de modelul de telefon.

 

De pe telefonul copilului tău poți activa funcția SOS

Cu funcția S.O.S. Urgențe (Emergency S.O.S.) poți să ceri ajutor rapid. Așa alertezi anumite contacte în caz de urgență, fără să deblochezi telefonul.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

 

Mesajul de SOS este format din 4 mesaje, de fapt. Două conțin poziția GPS a telefonului în momentul trimiterii mesajului. Unul conține o poză făcută cu camera în momentul acela. Ultimul conține o scurtă înregistrare audio.Însă mesajele MMS sunt contracost. În majoritatea rețelelelor este nevoie de credit pentru ca acest serviciu să funcționeze. Astfel dacă ai o cartelă e bine să ai 1-2 euro credit în permanență pentru astfel de situații.

 

Află cu cum funcționează funcția SOS pe playtech.ro

Contactează Redacția Observatorulbv.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook