compass bilboard.jpg

646x404_113ca.jpg

Polițiști din cadrul Poliției Orașului Victoria efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

În fapt, la data de 10 iulie a.c., în jurul orelor 20.30, polițiștii au depistat în trafic un bărbat, în vârstă de 44 ani, care a condus un autoturism pe str. Libertății din orașul Victoria, jud. Brașov, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost de 1.25 mg/l alcool pur. Prin urmare, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cu ocazia verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, cadrele de poliție au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere.

Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

sursa foto: adevarul.ro