compass bilboard.jpg

Screenshot_7_e53c3.png

Cristian Sabou, un tânăr de 27 de ani din Dej, care a fost arestat miercuri, a recunoscut că este autorul unei crime care a îngrozit Marea Britanie în urmă cu șase ani. Bărbatul a mărturisit că la momentul comiterii faptei ar fi făcut parte dintr-o grupare de hoți de locuințe care dădea spargeri în jurul Londrei. 

Crima a avut loc în noaptea de 29 spre 30 decembrie 2013, în regiunea West Sussex, la 130 de kilometri distanță de Londra. Valerie Graves, proprietara unei galerii de artă, a fost ucisă cu o brutalitate ieșită din comun, notează observator.tv. 

Casa în care a fost comisă crima valora 1,6 milioane de lire sterline, în 2013, și aparținea unor prieteni de familie ai femeii, care erau plecați în vacanță în Costa Rica. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

10.000 de oameni au fost interogați de polițiști în primii doi ani de la crimă. 3.000 de localnici au dat probe ADN, iar 600 de declarații au fost date în acest caz.

Crima a devenit și subiectul unor documentare tv, iar pe capul criminalului a fost pusă și o recompensă de 20.000 de lire sterline.

La șase ani de la crimă, românul Cristian Sabou a recunoscut că a ucis-o pe femeia de 55 de ani. 

Cristian Sabou va fi extrădat în Marea Britanie, unde va fi anchetat pentru crimă.