compass bilboard.jpg

politia_arme_1d6c2.jpeg

7 pistoale cu glonţ, o armă lungă cu glonţ, două arme cu aer comprimat, 1.197 de cartuşe de diferite calibre, 210 capse genofix, 750 de alice, precum şi mai multe componente de armament (țevi, închizătoare, amortizoare, încărcătoare, dispozitive trăgaci), toate deţinute ilegal.

 

Armele și muniția au fost depistate în locuințele a doi bărbați, unul de 20, cel de-al doilea de 47, din Buzău şi Braşov, bănuiți de contrabandă calificată şi nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Bărbatul din Brașov ar fi achiziţionat arme de la cel din Buzău, care le-ar fi introdus ilegal în România, încă de la începutul anului, spun anchetatorii.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

 

Cei doi traficanți au fost reținuți şi urmează a fi prezentați instanței, în vederea dispunerii măsurilor legale. Armele și muniția edpistate în locuințele lor au fost confiscate.

 

Perchezițiile au avut loc în Brașov și Buzău și au fost făcute de polițiștii Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din Buzău, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă calificată şi nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Acţiunea s-a desfășurat sub coordonarea Direcției Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase și a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, transmit polițiștii.

 

sursa foto: Poliția Română. 

politie_bun_83add.jpg

politia_romana_arme_3_503b3.jpeg

 

politia_romana_arme_2_e91eb.jpeg

Contactează Redacția Observatorulbv.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


 

KHS-2019-Banner-300x600_e2174.gif