compass bilboard.jpg

ratbv_f4ef9.jpg

Șoferii de autobuz prinși băuți la volan, de către polițiștii brașoveni în urma unei razii-fulger, au fost concediați de RATBV.

 

Conducerea Regiei a anunțat că decizia a fost luată în urma unei cercetări interne.

„În urma desfășurării unei cercetări disciplinare ce i-a vizat pe doi angajați RATBV S.A., ce au fost depistați ieri conducând sub influența alcoolului, având fiecare câte o alcoolemie de 0,06 mg/l alcool pur în aerul expirat, autovehicule de transport public de călători, conducerea RATBV S.A. a luat astăzi decizia desfacerii disciplinare a contractelor individuale de muncă ale celor doi șoferi.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

 

Conducerea RATBV transmite faptul că manifestă toleranță zero față de faptele de natură a prejudicia sau a pune în pericol orice categorie de clienți ai societății. De asemenea, în cursul acestei zile au fost dispuse măsuri de creștere a numărului de conducători auto de autobuze și troleibuze ce vor fi testați cu aparate etilotest, prin sondaj, înainte de ieșirea în traseu”, se arată în mesajul transportatorului public de persoane.

 

Cei doi șoferi au fost depistați ieri dimineață și ambii s-au ales cu dosare penale. Mai mult, au rămas fără permisele de conducere pentru o perioadă de 90 de zile. Citește mai mult aici.

foto: ziare.com

Contactează Redacția Observatorulbv.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook

Despre autor
Liviu Ardelean
Mai multe despre autor și articolele sale

 

KHS-2019-Banner-300x600_e2174.gif