compass bilboard.jpg

autobuze_05fce.jpgE anchetă internă la Regia de Transport Public Brașov după ce, doi dintre șoferii angajați aici, care sunt responsabili pentru viețile călătorilor, au fost prinși băuți la volan, marți, 11 Iunie. 

Cei doi şoferi aveau o alcoolemie de 0,06 mg/l alcool pur în aerul expirat , spun reprezentanții Regiei.

Ambii s-au ales cu dosare penale și au rămas și fără permis de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Alți 5 șoferi de autobuz au fost depistați băuți pe străzile din Brașov, în doar trei ore de verificări ale polițiștilor de la Rutieră.

‘’Poliţiştii au ridicat, în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, 7 permise de conducere pentru consumul de  băuturi alcoolice, fiind retrase 3 certificate de înmatriculare şi un set de plăcuţe de înmatriculare’’ a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, Alina Ivan.

Din cei 7 conducători auto sancţionaţi, 4 efectuau transport public de persoane.

Oamenii legii au constatat 14 contravenții, în valoare totală de aproximativ 10.000 lei, ‘’dintre care 12 pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 195/2002R privind circulaţia pe drumurile publice şi 2 pentru încălcarea O.G. 37/2007 privind stabilirea cadrului de aplicare a regulilor privind perioadele de conducere, pauzele şi perioadele de odihnă ale conducătorilor auto şi utilizarea aparatelor de înregistrare a activităţii acestora’’.

sursa foto: brașovmetropolitan.ro

Despre autor
Author: Miruna Alexandru