compass bilboard.jpg

criminal_0f04e.jpgDan Cămârzan a contestat prelungirea arestului preventiv, sentință dată în 4 iunie, de Tribunalul Braşov.

 

Afaceristul care și-a ucis cu sânge rece bunica va mai rămâne însă după gratii, cel puțin 30 de zile pentru că, nici judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Curţii de Apel Braşov nu i-a acceptat solicitarea, și i-a prelungit termenul arestului preventiv cu încă 30 de zile, până pe 5 iulie.

Reamintim, la audierile din 10 Mai, milionarul criminal a fost extrem de agitat, ‘’ incoerent și gălăgios‘’ și a fost scos din sală de mai multe ori.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

 

La acea vreme, Dan Cămârzan susţinea că procesul este o înscenare şi că nu i-a fost respectat dreptul la un avocat angajat de el.

 

’Totul, tot lucrul ăsta e o înscenare. Adăcă tot ce s-a întâmplat. ..Adică, dacă tu ai o mașină și ai accident cu mașina ești de vină tu…sau mapșina? Ți-am pus o întrebare... Experimentul care s-a făcut în Rusia, acel experiment cu cei cinci care au fost ţinuţi fără să doarmă 15 zile, îţi spune ţie multe sau nu?” i-a strigat, atunci, omul de afaceri unei jurnaliste.

Avocat din oficiu: ”Nu se putea purta un dialog cu dumnealui şi pur şi simpu intervenea atât peste avocat, cât şi peste preşedinte şi procuror. Pare o persoană incoerentă, tulburată, este absolut necesară o expertiză psihiatrică pentru a se stabili dacă a avut discernământ şi dacă este iresponsabil,” a declarat avocatul său.

Procurorii sunt cei care vor stabili data unei expertize psihiatrice. Cândva un afacerist de succes, cu o avere estimată la 29 de milioane de euro, Dan Cămârzan este acuzat că şi-a ucis bunica.

 

Cămârzan va fi judecat pentru omor, după ce, pe 6 Mai, și-a sugrumat bunica, o bătrână de 93 de ani.

sursă foto: stirileprotv.ro  

Contactează Redacția Observatorulbv.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


 

KHS-2019-Banner-300x600_e2174.gif