compass bilboard.jpg

WhatsApp_Image_2019-05-18_at_11.59.30_726d7.jpeg

Un agent de poliție, din cadrul Inspectoratului Poliției Județene (IPJ) Brașov este cercetat pentru că, pe 14 mai, ar fi bătut un șofer al Regiei Autonome de Transport Brașov.

Polițistul are dosar penal, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

"Cu ocazia cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că bărbatul care conducea autoturismul este  agent de poliție (...) și se afla în timpul său liber. A fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe (...). De asemenea, (...) s-au declanșat verificări, prin structura specializată de control intern", spune subcomisarul Alina Maria Ivan, purtător de cuvânt al IPJ Brașov. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și Șofer bătut în autobaza RAT Brașov de un polițist

Agresiunea s-a petrecut în după amiaza zilei de 14 mai. După agresiunea din trafic, polițistul ar fi mers cu mașina la autobaza RAT Brașov, de pe strada Hărmanului.

Potrivit conducerii Regiei, agresorul a forțat intrarea în curtea autobazei, l-a lovit cu capul în figură pe șofer, s-a urcat înapoi la volan și, spre ieșire, a lovit și un alt angajat al instituției. Ambele victime au primit îngrijiri medicale și sunt în afara oricărui pericol.

Despre autor
Author: Baroti Regina