compass bilboard.jpg

WhatsApp_Image_2019-05-17_at_13.51.32_1_4fa44.jpeg

Premieră în județul nostru. Asociația de Dezvoltare Intercomunitară a lansat, vineri, primul videoclip oficial pentru promovarea Țării Făgărașului, realizat de companie brașoveană, anunță bunaziuafagaras.ro.

Filmul, în limba engleză și cu subtitrare în limba română, este primul dintr-o campanie de promovare în mediul online a ținutul de la poalele Munților Făgăraș. Clipul are 2 minute și se axează în principal pe natura din zonă, iar în imagini apar râul Olt, Munții Făgăraș, Podișul Hârtibaciului și dealurile Perșanilor, alături de obiceiuri populare. Campania este gândită pentru atragerea turiștilor străini, în special, dar nu numai.

„Țara Făgărașului nu a fost, din punctul nostru de vedere, niciodată promovată așa cum ar fi trebuit. Ca să ne adaptăm vremurilor, am considerat că ar trebui să avem o campanie online. Până să apară acesta, noi am înființat pagina de Facebookcontul de Instagram, un site al nostru și am lucrat la materiale de promovare. Acesta este primul clip și mai avem unul pe care îl vom lansa la sfârșitul verii. Vreau să specific că acestea sunt clipuri tematice, nu avem cum să prindem într-un minut și jumătate tot ce există în Țara Făgărașului.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Ne dorim să avem turiști din afara țării în mare parte, de aceea l-am făcut în limba engleză cu subtitrare. Ne dorim turiști care înțeleg natura, care caută lucruri unice pe care noi le putem oferi în această zonă”, a declarat pentru sursa citată, Ioana Bogdan, directorul executiv al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară.

Din organizație fac parte, până acum, 25 de unități administrative din județele Brașov și Sibiu, iar filmul a fost realizat de o companie din municipiul Brașov. Cel de-al doilea clip video ar urma să apară în luna august și va prezenta, printre altele, obiectivele turistice din Țara Făgărașului.

Despre autor
Author: Liviu Ardelean
Prezent în presă din 2007, moderator radio în Cluj-Napoca și Făgăraș. Scrie și prezintă știri de trei ani. Dependent de oameni, îndrăgostit de "teren".