compass bilboard.jpg

rsz_festival_aaa47.jpg

Autoritățile locale din Făgăraș pregătesc un festival pentru celebrarea Zilei Internaționale a Copilului.

Copiii vor putea participa la diverse activități și ateliere pregătite special, iar Mickey Mouse vine să se distreze împreună cu ei, pe 1 iunie. Pe tot parcursul zilei se vor putea bucura de un mini parc de distracții cu tobogane, trambulină și nu numai. Seara vor putea urmări unul dintre filmele cu eroul Spider-Man, pe ecranul de cinema care va fi amplasat în fața Casei de Cultură, relatează bunaziuafagaras.ro.

„Bucuria copiilor este diferită de cea a oamenilor mari și pentru că se apropie 1 iunie ne dorim ca de ziua lor sufletele celor mici să fie pline, pline de bucurie! Sperăm ca vremea să țină cu noi și dacă veți vedea un strop de ploaie vă așteptăm în fața Casei de Cultură ca să o îndepărtăm strigând cu toții: Ploaie, ploaie nu veni/ Vino într-o altă zi!”, spune directorul instituției culturale, Diana Gribincea Popa.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Programul activităților, de Ziua Internațională a Copilului

Evenimentele vor începe la ora 9:00, când copiii vor putea participa la concursul de alergare „Campion pentru sănătate”, ajuns la a șasea ediție. Copetiția este destinată elevilor făgărășeni înscriși în clasele 0 – 12.

Între orele 15:00 și 20:00 vor putea fi creativi la ateliere organizate pe platoul din fața Casei de Cultură, vor fi pictați pe față, vor primi baloane modelate și vor putea realiza fotografii cu mascota Mickey Mouse.

La ora 17.00, în sala mare a Casei de Cultură, actorii Teatrului Arlechino din Brașov vor juca piesa de teatru „Pisicile nearistocrate”.

Seara de 1 iunie se va încheia cu cinema în aer liber! Copiii vor putea să urmărească filmul „Spider-Man: Into the Spider-Verse” (2D) pe ecranul care va fi amplasat în fața Casei de Cultură Făgăraș.

Despre autor
Author: Liviu Ardelean
Prezent în presă din 2007, moderator radio în Cluj-Napoca și Făgăraș. Scrie și prezintă știri de trei ani. Dependent de oameni, îndrăgostit de "teren".