compass bilboard.jpg

arestati-pentru-furturi-la-barlad_44894.jpg

Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Brașov au reținut, pe o perioadă de 24 de ore, trei bărbați cu vârste de 30, 32 respectiv 45 ani din comuna Budila.

 

Bărbații sunt suspectați că, în perioada 23- 24 martie, ar fi pătruns într-o societate comercială din municipiul Braşov, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, după ce au escaladat gardul și au forțat ferestrele și ușa sediului. Tot atunci, cei trei ar fi pătruns într-un alt imobil situat în aceeași curte, de unde au sustras produse în valoare de aproximativ 35.000 lei.

Polițiștii au descoperit ulterior că bărbații sunt autorii și altor infracțiuni de furt calificat, săvârșite prin aceeași metodă, în 10 aprilie, în noaptea de 11 spre 12 aprilie și în perioada 23 - 24 aprilie. Atunci ar fi pătruns în mai locuințe aflate în renovare și în societăți comerciale cu sediul în municipiul Brașov, de unde ar fi sustras bunuri a căror valoare totală este de aproximativ 7.000 lei.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

 

Oamenii legii au pus în aplicare patru mandate de percheziție domiciliară emise de Judecătoria Brașov la locuințele acestora situate pe raza comunei Budila. Suspecții au fost reținuți pentru 24 de ore, iar cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

 

foto: ziare.com

Contactează Redacția Observatorulbv.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook

Despre autor
Liviu Ardelean
Mai multe despre autor și articolele sale