compass bilboard.jpg

copil_disparut_430ff.jpg

Un băiat în vârstă de 13 ani, din județul Constanța, este căutat de polițiștii brașoveni. Autoritățile solicită sprijinul cetățenilor pentru a-l găsi.

Minorul a părăsit locuința în care era cazat împreună cu tatăl său și nu s-a mai întors. Copilul a dispărut luni, în jurul orei 15.00 și ultima dată a fost văzut când se îndrepta spre Strada Republicii.

Minorul are 1,55 m înălțime, ochii de culoare verde/albastru, păr șaten deschis, mediu, constituție normală. La momentul plecării era îmbrăcat cu tricou de culoare gri, cu inserții „Buenos Aires”, pantaloni de culoare negru cu gri.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În trecut, tânărul a mai părăsit voluntar domiciliul de pe raza municipiului Constranța, dar a revenit de fiecare dată sau a fost găsit de tatăl său în locații cu jocuri electronice pentru copii.

Persoanele care pot furniza orice informații despre persoana dispărută sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112!

Despre autor
Author: Liviu Ardelean
Prezent în presă din 2007, moderator radio în Cluj-Napoca și Făgăraș. Scrie și prezintă știri de trei ani. Dependent de oameni, îndrăgostit de "teren".