compass bilboard.jpg

dan_camarzan_0d757.jpg

Omul de afaceri Dan Cămârzan este audiat la parchet, după ce și-ar fi ucis o rudă. Fapta a avut loc în această dimineață. Cămârzan a fost ridicat de polițiști și condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov.

UPDATE: Victima are 93 de ani. Apelul pe 112 a fost înregistrat la ora 09.36. Echipajul SMURD sosit la fața locului a încercat resuscitarea femeii fără succes însă și a fost cerut în sprijin un alt echipaj, de această dată dotat cu terapie intensivă mobilă. Din nefericire victima a fost declarată decedată.

Știre inițială

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Fapta este considerată, deocamdată, moarte suspectă, pentru că anchetatorii așteaptă primele concluzii ale legiștilor care au examinat cadavrul victimei. Procurorii au emis deja o ordonanță de reținere, pe 24 de ore, pe numele lui Dan Cămârzan.

Bărbatul, în vârstă de 45 de ani, avea o avere de peste 29 de milioane de euro, potrivit Forbes, în 2010. A fost implicat în afaceri imobiliare controversate, iar în primăvara anului trecut s-a făcut remarcat prin apartenența la comunitatea celor care, în baza Certificatului de născut viu, emis de Primărie, contestă restul actelor de identitate emise de autorități și se consideră "suverani".

Dan Cămârzan nu e la prima faptă de violență. Este judecat și pentru o și infracțiune de lovire sau alte violențe. Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov l-a trimis în judecată, pentru că s-a bătut cu o cunoștință, într-un local.

Potrivit primelor informații, crima a fost săvârșită prin ștrangulare. Autoritățile au fost anunțate în această dimineață, în jurul orelor 10.00. La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD care a cerut sprijin colegilor de la Ambulanță.

sursa foto: bzb.ro

Despre autor
Author: Baroti Regina