compass bilboard.jpg

criminal.jpg

Autorul asasinatului de anul trecut și-ar putea afla astăzi sentința. Bărbatul de 43 de ani, care și-a ucis întreaga familie cu sânge rece va ajunge în fața judecătorilor Tribunalului pentru Minori şi Familie Braşov, care au amânat pentru 14 februarie – verdictul în această cauză.

Florin Buliga și-a sunat fiica și a chemat-o acasă, să o ucidă!

Florin Mircea Buliga riscă să stea după gratii până la sfârșitul vieții. În 2018,  și-a măcelărit soția, și cei doi copii, o fată de 18 ani și un băiat de 13, în timp ce dormeau. Prima pe care a ucis-o a fost soția lui.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Ulterior, și-a sunat fiica și a chemat-o acasă. Ar fi stat de vorbă cu ea jumătate de oră, înainte s-o înjunghie, așa cum făcuse cu mama ei. Ultima victimă a fost băiatul de 13 ani.  Criminalul le-a povestit anchetatorilor, la audieri, că a făcut un bine familiei sale, ar fi trimis-o ''într-o lume mai bună '.

Florin Buliga era drogat în momentul crimei, au stabilit anchetatorii. El a fost condamnat, între timp, la un an de închisoare pentru deținere de droguri de risc, pentru propriul consum, și la 2 ani de pedeapsă suplimentară.

sursă foto: B1.ro

Despre autor
Author: Miruna Alexandru