anpc-768x262_30d8a.jpg

Ghidul de călătorie Euro 2020 cuprinde sfaturi și informații pentru suporterii români și străini. Documentul poate fi găsit în format fizic în aeroport, la stadion și în toate punctele de informare, potrivit stirileprotv.ro.

Considerate ca fiind cele mai importante evenimente sportive din România din acest an, partidele UEFA EURO 2020 se vor desfășura pe Arena Națională, iar în contextul epidemiei de Covid-19 au fost luate o serie de măsuri, inclusiv legate de accesul pe stadion.

Citește și: Măsuri anti-Covid pe Arena Națională la partidele UEFA EURO 2020. Au acces persoanele vaccinate sau cu test negativ

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului, la rândul său, a lansat, ieri, Ghidul de călătorie Euro 2020, care cuprinde un set de informații și sfaturi pentru suporterii români și străini.

Ghidul de călătorie Euro 2020 cuprinde, pe lângă drepturile consumatorilor care sosesc în București, și sfaturi cu privire la alegerea unei unități de cazare, cu privire la transportul public din București, dar și referitoare la regulile de acces pe stadion.


compass bilboard.jpg