Nunta-Restaurant-Boavista-Timisoara-28-300x300-1-768x768_33e8d.jpg

O firmă care deţine un restaurant în judeţul Braşov a fost obligat să le achite daune morale mirilor pe care i-a dat în judecată pentru că au refuzat să achite costurile nunţii pentru că zeci de invitaţi, inclusiv mireasa şi naşa, au făcut indigestie.

Printr-un proces deschis la Judecătoria Braşov, o firmă care deţine un local pentru nunţi a dat în judecată un cuplu, cerând judecătorilor să îi oblige pe miri să achite costurile nunţii cu peste 400 de persoane care a avut loc în iulie 2018 şi pe care mirii au refuzat să o plătească.

În proces, firma care deţine restaurantul a arătat că între părţi, a fost încheiat un contract de prestări servicii pentru organizarea unui eveniment, preţul fiind stabilit în funcţie de numărul de persoane, iar mirii refuză să achite serviciile prestate.

Contraatacul mirilor

Mirii daţi în judecată au contraatacat printr-o cerere reconvenţională, cerându-le judecătorilor nu doar să fie scutiţi de la plata cheltuielilor cu nunta, ci şi obligarea restaurantului la plata unor daune morale în valoare de 40.000 de euro. Mirii au arătat că nunta de vis le-a fost transformată într-un coşmar, mireasa, nora şi 29 de invitaţi ajungând în ziua nunţii la spital cu probleme digestive din cauza mâncării servite la restaurant.

Martorii audiaţi în dosar au declarat în proces că „persoanele afectate au ocupat atât toaleta bărbaţilor, cât şi pe cea a femeilor, au ieşit în parcarea localului şi au folosit casa de oaspeţi pusă la dispoziţia mirilor, simptomele manifestate fiind unele acute şi violente, în principal, de regurgitare”.

Citește articolul integral pe adevarul.ro


compass bilboard.jpg