compass bilboard.jpg

brasov_1697a.jpg

Omul de afaceri băcăuan Costel Popa, proprietarul dezvoltatorului de apartamente Urban Building, a cumpărat de la investitorul austriac Immofinanz un proiect imobiliar în Brașov care permite construcția a 300 de locuințe și birouri. Antreprenorul plănuiește să își mute și reședința în orașul de sub Tâmpa.

 

Înainte de criza din 2008, fostul dezvoltator de locuințe Adama, ulterior preluat integral de Immofinanz, avea în plan construcția unei serii de ansambluri rezidențiale în marile orașe din România. Multe dintre proiectele companiei au fost abandonate după prăbușirea pieței imobiliare, iar planurile lor au fost preluate de antreprenori locali.

Un exemplu în acest sens este proiectul de pe Strada Carpaților din Brașov, cumpărat anul trecut de băcăuanul Costel Popa. Antreprenorul a plătit 1,2 milioane de euro pentru un teren de peste 6.000 de metri pătrați pe care există clădiri de birouri vechi cu o suprafață închiriabilă de circa 5.000 de metri pătrați, potrivit informațiilor Profit.ro.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

 

Planul Urbanistic Zonal aprobat pentru acest teren de Immofinanz oferea posibilitatea construirii a trei blocuri, cu 250-300 de apartamente, care la parter și etajul unu au prevăzute spații pentru birouri. Proiectul necesită acum reautorizare și ar presupune o investiție de circa 25 milioane de euro, potrivit lui Costel Popa.

Citește mai mult la: https://www.profit.ro/povesti-cu-profit/real-estate-constructii/exclusiv-proprietarul-unui-mare-dezvoltator-de-apartamente-din-bacau-se-muta-in-brasov-unde-va-face-cel-mai-mare-proiect-al-sau-daca-isi-revine-piata-19030204

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Contactează Redacția Observatorulbv.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


 

 

KHS-2019-Banner-300x600_e2174.gif