”Pe o piața pe care funcționează cel puțin 15 titluri, www.observatorulph.ro este principalul organ media din Prahova. Astăzi ziarul înregistrează valori de trafic cel puțin duble față de traficul cumulat al tuturor organelor media active.

Performanța este cu atât mai impresionată, cu cât conținutul quality nu este atât de atractiv pentru marele public, precum conținuturi tabloid sau sport.

Prin specificul aparte generat de infrastructura de turism și dezvoltarea rețelelor de internet, județul Brașov este o piață ofertantă și atractivă pentru orice afacere editorială online.

Având în vedere faptul că în Prahova am intrat în perioada de consolidare a poziției pe care o deținem, tentația de a aborda Brașov pe aceleași principii pe care funcționăm aici, este prea mare ca să o ignorăm.

Predicțiile noastre privind dezvoltarea pieței sunt, de asemenea, cât se poate de interesante. Noi credem că Brașovul se află la începutul unui adevărat boom al afacerilor online și vrem să fim parte a viitoarei dezvoltări.

Împreună cu cititorii, sperăm să construim și în Brașov o comunitate puternică, activă, interesată de calitatea vieții și binele comunitar.”

Mihai Nicolae,
Asociat,
Business Development Manager

”Scrie tu ziarul de azi!

Având în spate o echipă redacțională formată din jurnaliști cu experiență, Observatorul de Brașov își propune să aducă pe piața media locală o infuzie de informație corectă, nealterată de interese economice sau politice.

După modelul implementat cu succes la Observatorul Prahovean, acela de încurajare a jurnalismului civic, redacția noastră își dorește să primească informații de la cât mai mulți dintre cei 596.642 de locuitori ai județului Brașov de care ne desparte un singur click.

”Fii chiar tu reporterul de serviciu!” este un program de ”recrutare” pe care îl promovăm odată cu primul pixel al Observatorului Brașovean, mizând astfel pe spiritul civic proverbial al dumneavoastră, locuitorii ținutului emblematic pentru România Civilizată.

Așadar, așteptăm informațiile esențiale pentru brașoveni chiar de la ei!”

Marius Nica, Asociat, Content Manager


compass bilboard.jpg