25315d98-d2b6-409c-aa57-e6e68f7ac9dd-768x541_9a6f3.jpg

După ce observatorulbv.ro a publicat ieri articolul ”A scos pistolul în traficul de pe DN1, ca ”să-și facă loc” (foto-video)”, polițiștii au reacționat.

Zilele trecute, pe Drumul Național 1, în zona Tâncăbești, șoferul unui Seat înmatriculat în Dâmbovița a încercat să dea o probă de ”măiestrie în bombardierism”, scoțând pe geamul mașinii un pistol. Imaginile au fost surprinse de camera de bord a mașinii pe care șoferul Seatului o șicana în trafic. Înregistrarea a fost postată pe pagina de facebook ”Șoferi indisciplinați în trafic”, iar polițiștii s-au autosesizat.

Comunicatul IJP Ilfov:

În urma imaginilor apărute în spațiul public, pe o rețea de socializare, în cauză fiind vorba despre o persoană, care în timp ce se deplasa pe DN1-Snagov ar fi scos pe geam un obiect, ceea ce pare a fi un pistol, pe care, cu gesturi amenințătoare l-ar fi îndreaptat împotriva unui participant la trafic, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov este abilitat să comunice următoarele:

La data de 10 mai a.c., polițiștii Stațiunii Snagov s-au sesizat din oficiu, context în care, au deschis un dosar penal, cercetările fiind efectuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare.

Precizăm faptul că persoana respectivă a fost identificată de către polițiștii Stațiunii Snagov, în cauză fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 31 de ani.


compass bilboard.jpg