compass bilboard.jpg

trafic_conditii_iarna_cauciucuri_politie_30399_98308000-768x432_4fbcb.jpg

Ploaie, lapoviță și ninsoare dar mai ales scăderea bruscă a tempereturilor determină apariția carosabilului alunecos, fenomen care va fi prezent în următoarele 3-4 zile.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române: ”Duminică dimineață nu sunt semnalate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația întreruptă din cauza vreunui eveniment rutier sau a vremii nefavorabile, nici probleme semnificative privind fluența traficului pe arterele principale, însă fenomenele meteo pot genera oricând astfel de probleme.

Precipitații sub formă de ploaie se înregistrează duminică dimineața pe arterele din Muntenia, Oltenia, Banat și Dobrogea.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Lapoviță se semnalează pe mai multe drumuri naționale din județele Tulcea, Vâlcea și Mehedinți.

În condiții de ninsoare ușoară se circulă acum pe arterele rutiere din Timiș, Caraș-Severin și Hunedoara.

Ceață densă se semnalează pe mai multe drumuri naționale din județe precum Arad, Timiș, Satu Mare, Sibiu și Mureș.

Pentru prevenirea accidentelor de circulație, polițiștii rutieri îi sfătuiesc pe șoferi ca, înainte de a pleca la drum, să se asigure că au autovehiculul echipat corespunzător pentru circulația în condiții de iarnă, să adapteze în permanență viteza de deplasare, să nu efectueze manevre periculoase la volan, să utilizeze pe timpul zilei luminile de întâlnire și să mărească distanța de siguranță față de vehiculele dinainte.”