compass bilboard.jpg

rovinieta-1280x720_eab2e-696x392_a95e2.jpgAtenție, șoferi! Astăzi, între orele 18 și 20, există posibilitatea ca emiterea rovinietelor și a peajelor prin intermediul SMS, a portalului www.erovinieta.ro și a aplicației destinată telefoanelor mobile, etarife, nu va fi posibilă sau va funcționa cu intermitențe.

Comunicatul CNAIR

CNAIR informează utilizatorii rețelei de drumuri naționale și autostrăzi din România că, urmare a unor intervenții la sistemele informatice ce au implicații în funcționarea corespunzătoare a SIEGMCR, în data de 27.08.2020, în intervalul orar 18:00 – 20:00, există posibilitatea ca emiterea rovinietelor și a peajelor prin intermediul SMS, a portalului www.erovinieta.ro și a aplicației destinată telefoanelor mobile, etarife, nu va fi posibilă sau va funcționa cu intermitențe.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În aceste condiții, pentru a evita aplicarea unor sancțiuni contravenționale, utilizatorii au obligația de a achita tarifele la punctele de lucru ale distribuitorilor autorizați.

Informații cu privire la punctele de lucru ale distribuitorilor autorizați, se ragăsesc pe pagina de internet a CNAIR, www.cnadnr.ro, la secțiunea Produse/Servicii.