compass bilboard.jpg

accident-dn1-azuga_14e9b_97907.jpg

Zonă și zi cu ghinion pentru doi șoferi care s-au trezit cu mașina avariată. Ambii au fost implicați în accidente rutiere, înregistrate în același loc, pe DN1, sensul de mers dinspre Ploiești spre Brașov, la km 156 + 600 m. Evenimentele au avut loc la un interval de jumătate de oră unul față de celălalt.

Primul a fost în jurul orei 09.30, când un bărbat, în vârstă de 73 ani, care conducea un autovehicul, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, în zona amintită mai sus, a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se.

În urma impactului au fost înregistrate doar pagube materiale, potrivit IPJ Brașov.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0.

La 30 de minute după evenimentul rutier de mai sus, în același loc, a avut loc altul. În jurul orei 10.00, un bărbat, în vârstă de 49 ani, aflat la volanul unei mașini a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă răsturnându-se. 

Și în acest caz, din fericire, pagubele au fost doar materiale. Nici acest șofer nu consumase alcool înainte de a se urca la volan.

Foto cu caracter ilustrativ

accident-dn1-azuga_14e9b_96575.jpg

Despre autor
Author: Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A plecat la drum cu o agendă, reportofon, cu ceva cunoștințe generale, dar, mai ales, cu dorința de a învăța și a „fura“ meserie.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, unde a avansat de la redactor/reporter la redactor șef-adjunct/editor-coordonator al departamentului de știri.
A făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM.
În anul 2018 a fost de asemenea premiată în cadrul Galei Comunității Prahovene pentru activitatea jurnalistică în domeniul social, o arie unde se implică activ și prin intermediul Grupului de voluntariat „Pentru Tine!“.
Pentru aproape doi ani a „evadat“ de partea cealaltă a baricadei, lucrând la Primăria Sinaia, la Departamentul de Comunicare și Politici Publice, dar a revenit la marea pasiune.
A ales Observatorulph.ro și Observatorulbv.ro pentru că îi place să țină pasul de vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici.
De același autor