compass bilboard.jpg

imagine_trafic_125cf.JPG

Aglomerația pe DN1, pe sensul spre munte se menține. Cozile de mașini se întind pe kilometri, după cum ne arată și imaginile suprinse din elicopterul Poliției care survolează zona. 

Conform informațiilor furnizate de IPJ Prahova, la orele prânzului, pe sensul de mers către Brașov, se înregistrează coloană de autovehicule de la km 99 - Nistoresti până la intrare în Comarnic - km 107 km, și de la km 126 până la intrare în Bușteni - km 130.

Polițiștii rutieri acționează pentru asigurarea fluenței traficului și prevenirea evenimentelor negative.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Recomandăm conducătorilor auto să respecte indicațiile polițiștilor și să manifeste calm și o conduită preventivă în trafic", este mesajul transmis de poliștii de la Rutieră.

VIDEO IPJ Prahova

Despre autor
Author: Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A plecat la drum cu o agendă, reportofon, cu ceva cunoștințe generale, dar, mai ales, cu dorința de a învăța și a „fura“ meserie.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, unde a avansat de la redactor/reporter la redactor șef-adjunct/editor-coordonator al departamentului de știri.
A făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM.
În anul 2018 a fost de asemenea premiată în cadrul Galei Comunității Prahovene pentru activitatea jurnalistică în domeniul social, o arie unde se implică activ și prin intermediul Grupului de voluntariat „Pentru Tine!“.
Pentru aproape doi ani a „evadat“ de partea cealaltă a baricadei, lucrând la Primăria Sinaia, la Departamentul de Comunicare și Politici Publice, dar a revenit la marea pasiune.
A ales Observatorulph.ro și Observatorulbv.ro pentru că îi place să țină pasul de vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici.
De același autor