burse-gratuite-IT-elevi-studenți_1dda1.jpg

Primăria Municipiului Brașov a anunțat că Digital Nation, împreună cu Agenția Metropolitană Brașov, a deschis înscrierile la cele 100 de locuri gratuite din programul național Generația Tech, de formare în programare și competențe digitale.

Locurile subvenționate sunt destinate tinerilor, dar și adulților aflați în căutare de formare, specializare și chiar reconversie profesională în domenii cheie din IT.

„Bursele Generația Tech oferă formare și specializare gratuită în Competențe digitale, Digital marketing, Dezvoltare web – nivel începător sau intermediar, Java și FullStack Javascript.

Cursurile sunt intensive, durează 4 luni, se desfășoară exclusiv online, după un program flexibil, și sunt susținute de mentori români practicieni în companii IT de renume.

Cursurile Generația Tech încep pe 15 septembrie 2021, iar pe plan național sunt disponibile peste 1.000 de locuri cu bursă, gratuite pentru cursanți. Brașovul este primul care lansează aceste burse”, a anunțat Primăria Municipiului Brașov.

Detalii AICI

Foto: sursă - brasovcity.ro


compass bilboard.jpg