compass bilboard.jpg

prefectura-brasov_301aa.png

Situație scandaloasă la mai multe prefecturi din țară, unde toți angajații au fost recompensați cu un spor de 30% din salariu, pentru eforturile depuse în lupta cu pandemia.

O ordonanță permite acest lucru pentru unii dintre ei, în baza unei propuneri a superiorului direct. Generoși, reprezentanții guvernului în teritoriu le-au dat tuturor, asta în vreme ce angajații altor instituții, implicați direct în gestionarea crizei sanitare, nu au primit niciun leu în plus.

Serviciul Afaceri Europene. Serviciul Verificarea Legalității și contencios administrativ și Serviciul economic sunt cele trei mari departamente ale Prefecturii Brașov.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Toți funcționarii au primit, în ultimele luni, sporul de 30%, chiar dacă verifică hârtii, plimbă dosare, calculează salarii sau monitorizează instituții publice, fară legătură cu pandemia. Șeful instituției susține altceva.

Cătălin Văsii prefectul județului Brașov: „Au fost implicați încă de la început în activități care au inclus un mare factor de risc, intrând în contact cu foarte multe persoane. Au trecut prin două cicluri electorale, fapt care a presupus un volum suplimentar de muncă.”

Citește articolul integral pe stirileprotv.ro