compass bilboard.jpg

deszapezire-3_res_f2f92.jpg

Azi-dimineață, 22 de utilaje ale firmei de deszăpezire au împrăștiat material antiderapant pentru a preveni formarea poleiului pe străzile și în intersecțiile din Brașov. Până la ora 9.00 au fost utilizate aproximativ 120 de tone de antiderapant.

„Avem temperaturi negative, și în zilele următoare vom avea aceste temperaturi. Municipalitatea este pregătită, astfel încât începând cu ora 4.00 cele 22 de utilaje au intervenit pe raza municipiului Brașov având ca prioritate bulevardele principale, podurile, zonele înalte, instituțiile etc.

De la ora 7.30 avem 16 utilaje care au rămas în trafic pentru a acționa în cartiere și pentru a interveni pe străzile secundare. Până la ora 9.00 s-au folosit aproximativ 120 de tone de material antiderapant, astfel că în Brașov se circulă în condiții de siguranță pe raza municipiului, dar venim cu rugămintea către conducătorii auto să nu uite că suntem în sezonul rece și că avem temperaturi negative care vor persista și zilele următoare. Invităm toți participanții la trafic să reducă viteza și să se adapteze la condițiile meteo pe care le avem“, a declarat viceprimarul Sebastian Rusu.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește continuarea pe brasovcity.ro