compass bilboard.jpg

campanie-vaccinare_1f69d.jpeg

Comitetul Local pentru Situații de Urgență a adoptat, marți, Hotărârea nr 27, prin care se stabilește distribuirea de materiale informative care să sprijine campania de vaccinare, către direcțiile și serviciile municipalității, întreprinderile publice aflate sub autoritatea consiliului local, dar și către asociațiile de proprietari, creșe, grădinițe și cabinetele medicilor de familie.

„Începe campania de vaccinare la Brașov. Având în vedere că informația trebuie să ajungă și la cei care nu stau în mediul on-line atât de mult, Primăria Municipiului Brașov începe distribuirea afișelor prin care să informeze populația cu privire la vaccinare. Pe lângă faptul că aceste afișe vor fi expuse la sediile direcțiilor și serviciilor din subordinea Consiliului Local, campania de informare se va desfășura și în cadrul Regiei Autonome de Transport Brașov, atât prin afișarea în stații, cât și prin intermediul ecranelor informative din interiorul autobuzelor. De asemenea, printr-o colaborare cu Asociația Medicilor de Familie din Brașov, și medicii de familie vor disemina informația către pacienții lor și vor afișa materialele distribuite, în cabinetele de medicină de familie“, a precizat viceprimarul Flavia Boghiu, potrivit site-ului brasovcity.ro.

13.000 de afișe vor fi distribuite, începând de astăzi, către Direcția de Asistență Socială, Direcția Fiscală, Direcția Tineret și Sport, Poliția Locală, Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor, Serviciul Public de Gestionare a Animalelor, Serviciul Public de Administrare Creșe și Grădina Zoologică, Compania Apa Brașov SA, SC RIAL SRL, SC RATBV SA, SC Tetkron SRL, SC Centrala Electrică de Termoficare SA Brașov, Regia Publică Locală a Pădurilor Kronstadt RA, asociațiile de proprietari, cabinetele medicilor de familie și unităților de învățământ preuniversitar din Municipiul Brașov.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

SURSĂ FOTO/ text - brasovcity.ro